Prezentare

Alfa Motor Technology, cu sediul in Pitesti, este in topul companiilor din judet in segmentul de piata in care activeaza. Cu o experienta de peste doua decenii si forta de munca impresionanta, fabricam produsele noastre in imediata apropiere a clientilor si a pietei de desfacere.

 

Compania Alfa Motor Technology a fost infiintata in anul 1994 si si-a inceput activitatea ca fabricant de piese auto pentru caroseria Dacia.

Incepand cu anul 2004 producem piese de serie stantate, ambutisate sudate si vopsite in camp electrostatic. Din anul 2014 am abordat domeniul ingineriei mecanice industriale si am inceput fabricarea de masini unelte si statii de lucru pentru productia de serie, matrite de ambutisat si stante pentru metal. Incepand cu 2017 oferim programarea automatelor programabile pentru automatizarea proceselor si a masinilor unelte si software dedicat.

 

Dezvoltarea noastra in planul experientei si a performantelor tehnice ne-a permis sa investim intr-o noua fabrica (Aralex) specializata in invelitori rezidentiale din metal, pe care am proiectat-o si am dotat-o cu echipamente fabricate de echipa Alfa Motor Technology, in marea lor majoritate. Aralex este acum un brand de mare succes in piata romaneasca de invelitori. Site Aralex: http://www.aralex.ro

 

Compania noastra isi structureaza activitatea in trei divizii:

► Inginerie industriala care furnizeaza o gama larga de produse: piese stantate si ambutisate din tabla; stante si matrite de ambutisat; piese si subansamble de serie presate la rece, de sudura si de aschiere; masini si utilaje la tema; masini si echipamente pentru fabricatia de serie.

 

Software automatizari care proiecteaza si dezvolta programe pentru automatizari cu PLC: Siemens, Schneider, Mitsubishi etc.

Automatizarile reprezinta cheia transformarii digitale a proceselor de fabricatie, aceastea lasandu-si amprenta in noul capitol al istoriei industriei.

Suntem o companie ce aduce clientilor sai tehnologia necesara pentru a atinge noi praguri in materie de competenta si productivitate. Suntem un partener de incredere pentru imbunatatirea proceselor din compania dumneavoastra. Avem o experienta de peste 25 de ani, o echipa tanara si dinamica, ce are capacitatea de a va furniza solutii in materie de hardware si software, conform cerintelor.

Necesitatea introducerii automatizarilor consta in avantajele substantiale pe care acestea le ofera:

♦ Cresterea vitezei de lucru a utilajelor si, implicit cresterea apreciabila a productiei si a productivitatii;

♦ Desfasurarea fluenta a proceselor de productie, fara timpi morti sau timpi de odihna;

♦ Protejarea operatorilor umani in saracini care se desfasoara la un grad rididcat de pericol;

♦ Capacitatea de executie a unor sarcini ce pot depasi posibilitatile umane in materie de viteza de calcul, volum, greutate, etc.;

♦ Investitiile facute in automatizari sunt recuperate intr-un timp scurt prin eficientizarea proceselor de productie, ducand astfel la imbunatatiri pe plan economic.

 

► Vopsitorie in camp electrostatic.  

 

Evolutie si experienta

Ridicarea companiei Alfa Motor Technology in topul clasamentelor nationale in domeniul produselor din metal s-a datorat in mare parte valorilor noastre antreprenoriale - competenta, calitate si inovatie. Si chiar si astazi acestea sunt standardul prin care masuram succesul nostru.

Avem o bogata experienta in dezvoltare de produs, sustinuta de o mare capacitate de proiectare de produs si de tehnologie, avem capacitate de fabricatie in continua dezvoltare si o paleta bogata de colaboratori si furnizori  verificati si validati.

 

Misiune

Ne-am propus sa furnizam produse si servicii de foarte buna calitate, cerinta clientului fiind în centrul sistemului nostru de lucru si actiune.

Acordam o atentie deosebita dezvoltarii de parteneriate pe termen lung cu clientii si furnizorii nostri.

 

Viziune

Alfa Motor Technology isi propune sa devina unul din principalii furnizori de produse din domeniul igineriei mecanice si al automatizarilor.